IMA MRTVIH, POVREĐENA I DECA: Teška saobraćajna nesreća na putu Nova Varoš - Prijepolje, dva automobila završila u reci (FOTO/VIDEO)

A. ROVČANIN

22. 07. 2023. u 19:19

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreće na putu od Nove Varoši prema Prijepolju jedna osoba je poginula, dok je više osoba povređeno, među kojima ima i dece.

ИМА МРТВИХ, ПОВРЕЂЕНА И ДЕЦА: Тешка саобраћајна несрећа на путу Нова Варош - Пријепоље, два аутомобила завршила у реци (ФОТО/ВИДЕО)

A.Rovčanin

U teškoj saobraćajnoj nesreći, gde su dva vozila beogradskih registarskih oznaka, završila u reci Bistrici, jedbna osoba je poginula, a više njih je povređeno, među kojima ima i dece, prenosi prijepoljski portal „PP Media“.

Nesreće se dogodila, u kasnim popodnevnim časovima na magistralnom putu od Nove Varoši prema Prijepolju u mestu Bistrica, u kanjonu istoimene rečice.

Šta je uzrok ove tragedije, utvrdiće prijepoljska policija koja vrši uviđaj, a na licu mesta nalazi se i lekarska ekipa. Prema nezvaničnim informacijama nastradala je ženska osoba, koja je od posledica povreda zadobijenih u nesreći izdahnula u bolnici u Prijepolju.

Saobraćaj na ovoj deonici puta, je u prekidu zbog uviđaja, a stvorile su se i kilometarske kolone iz oba pravca.

 

Inače, zbog letnje turističke sezone koja je u punom jeku, svakim danom kolone vozila kreću se prema primorju, pa se vozačima savetuje oprezna vožnja i poštovanje ograničenja brzine.

BONUS VIDEO - OVO SRBIJA NE PAMTI: Nezapamćen led kod Trstenika, sve se zabelelo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!