NOVOSAĐANIN NA BICIKLU SA VIŠE OD TRI PROMILA ALKOHOLA: Policija u Južnobačkom okrugu za dan iz saobraćaja isključila 22 vozača

Lj.P.

16. 06. 2023. u 15:18

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je 15. juna na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 372 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

НОВОСАЂАНИН НА БИЦИКЛУ СА ВИШЕ ОД ТРИ ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: Полиција у Јужнобачком округу за дан из саобраћаја искључила 22 возача

G.Šljivić

Na ovom području, iz saobraćaja su isključena 22 vozača i 15 vozila, a zadržana su tri vozača. Dvojica vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan vozač se tereti za prekršaj nasilničke vožnje jer je u Novom Sadu vozio bicikl sa 3,01 promil alkohola u organizmu. Zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se devet saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe lakše povređene. U tom intervalu na području Grada Novog Sada dogodilo se osam saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)