TRSTENIK TUGUJE ZA STEFANOM (26): Reči pune bola za preminulim mladićem - „Ne postoje reči koliko ćeš nam nedostajati“ (FOTO)

S.BABOVIĆ

13. 06. 2023. u 18:16

STOTINE oproštjanih poruka ostavljeno je ispod vesti o preranoj smrti Stefana Marića (26), koji je podlegao povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u Grabovcu kod Trstenika 4.juna.

ТРСТЕНИК ТУГУЈЕ ЗА СТЕФАНОМ (26): Речи пуне бола за преминулим младићем - „Не постоје речи колико ћеш нам недостајати“ (ФОТО)

Foto:FB KUD Prva petoletka

Na društvenim mrežama oglasili su se i članovi Kulturno - umetničkog društva

„Prva petoletka“, gde je mladić godinama igrao.

- Ne postoje reči kojima možemo da opišemo koliko ćeš nam nedostajati i koliku si prazninu u srcu ostavio. Čuvaćemo sećanje na tebe dokle god postojimo.

Počivaj u miru - Stefan Marić(1997-2023)- objavljeno je na FB stranici KUD - a.

Među brojnim porukama ostavljenim na drugim „fejsbuk“ profilima osvanule su i poruke saučešća porodici.

-“Velika tragedija i tuga“, „Anđeli neka te čuvaju Stefo“, „Počivaj u miru veseli momče, saučešće porodici Marić“ - glase neke od brojnih objavljenih poruka.

U teškoj saobraćajnoj nesreći mladić je izgubio kontrolu nad putničkom vozilom fijat punto.

Sleteo je s puta i udario u banderu. Činjenica da je deo ove kontrukcije otkinut posle direktnog kontakta ukazuje ma silinu udarca.

Saniteti hitne pomoći iz Trstenika brzo su stigli na lice mesta i životno ugroženog pacijenta transprotovali do kruševačke bolnice. Odatle je prebačen u UKC Niš. Podlegao je povredama devet dana kasnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)