VOZIO PREBRZO, PIJAN, PA UDARIO U ELEKTRIČNI STUB: Buran vikend u Braničevskom okrugu, zadržana osmorica vozača

D. N.

20. 03. 2023. u 14:33

TOKOM kontrole saobraćaja prethodnog vikenda, policija na području Braničevskog okruga zadržala je osmoricu muškaraca koji su automobilima i biciklima upravljali pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

ВОЗИО ПРЕБРЗО, ПИЈАН, ПА УДАРИО У ЕЛЕКТРИЧНИ СТУБ: Буран викенд у Браничевском округу, задржана осморица возача

D.N.

Među njima je i vozač „opel korse“ (20), koji je u Požarevcu vozio auto sa 2,54 promila alkohola u organizmu i, kako se sumnja, zbog neprilagođene brzine, sleteo sa puta i udario u električni stub, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

U Velikom Gradištu, kod vozača „sitroena“ (33), koji je vozio sa 1,98 promila alkohola u organizmu, pronađeno je 30 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

U Požarevcu su zaustavljena dvojica vozača bicikala starosti 40 i 41 godinu, koji su vozili sa 1,88 i 1,29 promila alkohola, kao i biciklista (33) koji je bio pod dejstvom narkotika. U okolini Kučeva i Petrovca na Mlavi, policija je isključila iz saobraćaja dvojicu vozača „folksvagena“, starosti 35 i 38 godina, koji su upravljali vozilima sa 2,14 i 1,78 promila alkohola, kao i vozača auta „bmv“ (22), koji je imao 1,85 promila.

Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)