KONTROLA SAOBRAĆAJA U JUŽNOBAČKOM OKRUGU:Temerinac vozio sa 2,59 promila alkohola, a Srbobranac pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Lj.P.

06. 12. 2022. u 18:38

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, 5. decembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 310 saobraćajnih prekršaja.

КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА У ЈУЖНОБАЧКОМ ОКРУГУ:Темеринац возио са 2,59 промила алкохола, а Србобранац под дејством психоактивних супстанци

Foto: B. G.

Iz saobraćaja je isključeno 20 vozača i četiri vozila, a zadržano je sedam vozača, četiri zbog vožnje pod dejstvom alkohjola, dva zbog ponavljanja prekršaja, a jedan zbog nasilničke vožnje.

Za nasilničku vožnju se tereti Temerinac koji je vozio u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,59 promila alkohola u organizmu, a među zadržanim vozačima je i Srbobranac za koga je testiranjem utvrđeno da je, u Novom Sadu vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 13 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, jedna je teško, a pet je lakše povređeno.

U istom periodu, na području Grada Novog Sada dogodilo se šest saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba  zadobila lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024