UMESTO DA ZAKOČI ONA DALA GAS: Kolima udarila devojčicu, pa njenom ocu poručila da ne drami jer je nije ubila

Novosti online

27. 10. 2022. u 16:37

DEVOJČICA (11) teško je povređena kada je na nju na pešačkom prelazu naleteo džip. Saobraćajna nesreća desila se u utorak oko 21 sat u ulici Narodnih heroja na Novom Beogradu. Devojčicu je na obeleženom pešackom prelazu oborio džip BMW X3, koji je vozila žena B. G.

УМЕСТО ДА ЗАКОЧИ ОНА ДАЛА ГАС: Колима ударила девојчицу, па њеном оцу поручила да не драми јер је није убила

Foto: J. S.

Nemanja R. (40), otac povređene devojčice kaže da i dalje ne može da dođe sebi, te da devojčica od trauma i povreda ne spava već dve noći.

- Moja ćerka se vraćala sa treninga, prelazila je ulicu na pešačkom prelazu, kada je na nju džipom naletela žena B. G., koja ju je udarila i oborila na asfalt. Od adrenalina i straha, ona je uspela da se pridigne, napravila je par koraka i pala je u nesvest. Hvala bogu, da su joj pritrčali očevici i podigli je - priča zabrinuti otac i dodaje da je i on brzo došao na mesto nesreće.

- S njom su u tom trenutku bile drugarice i pozvale su me. Odmah sam doleteo tamo. Ćerka mi je bila istraumirana, uplašena i teško povređena, a žena koja ju je pokosila nije se udostojila ni Hitnu pomoć da pozove. Očevici su mi rekli da se iz BMW-a čula glasna muzika i da je žena koja je bila za volanom gledala u telefon - priča otac i nastavlja:

Foto: S.B.

- Ljudi, koji su videli nesreću su mi ispričali da je ona čak i dodala gas, umesto da koči, verovatno je mislila da može da prođe, loše je procenila. Najgore od svega mi je to što mi je na licu mesta u oči rekla, bez imalo srama, "Zašto dramiš, nisam je ubila!". To je bilo prvo što mi je rekla, ostao sam zabezeknut.

Ova žena mora da odgovara! Neću dozvoliti da prođe nekažnjeno - kaže Nemanja R. i dodaje da njegova ćerka od udesa ima povrede po celom telu.

- Ima hematome na struku i butinama, kao i nesvestice. Noću ne može da spava, budi se i povraća, a sinoć se od straha i upiškila u krevet. Žena koja ju je povredila, dok smo te večeri bili u Urgentnom centru, nije se udostojila ni da pozove i pita kako je dete, javila se tek sutradan porukom i to po savetu svog advokata- revolitiran je Nemanja R.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MOLITVA IZ HILANDARA: Vučiću, izdrži iskušenja i pritiske