SUDAR KOLA HITNE POMOĆI I PUTNIČKOG AUTOMOBILA: Teška saobraćajna nesreća na Novom Beogradu, ima povređenih

Š. M.

27. 10. 2022. u 08:21

NA raskrsnici Bulevara umetnosti i Bulevara Mihajla Pupina, u blizini Opštine Novi Beograd, jutros oko 8.10 ujutru došlo je do teške saobraćajne nesreće, u kojoj su povređene četiri osobe.

СУДАР КОЛА ХИТНЕ ПОМОЋИ И ПУТНИЧКОГ АУТОМОБИЛА: Тешка саобраћајна несрећа на Новом Београду, има повређених

Foto: Novosti

Do sudara je došlo kada je vozilo Hitne pomoći koje je bilo pod rotacijom prošlo kroz crveno svetlo na semaforu i zakucalo se u automobil.

Reporteri "Novosti" jutros su na mestu nezgode zatekli dva vozila Hitne pomoći, a lekari su zbrinjavali povređene. Na ulici se mogla videti veća količina krvi, a delovi vozila bili su rasuti po kolovozu.

Kako smo saznali, vozilo Hitne je sa bočne strane udarilo u čeonu stranu automobila "sitroen C4". Doktor i tehničar koji su se nalazili u vozilu Hitne pomoći su u svesnom i komunikativnom stanju prevezeni u Urgentni centar, a takođe, u istu ustanovu zbrinuti su i vozač i suvozač iz automobila.

Na terenu su se pojavili i vatrogasci, ali nije bilo potrebe za intervencijom. Vozilo Hitne pomoći, a posebno putnički automobil pretrpeo je veliku štetu, najviše u prednjem delu, pošto mu je otpao branik, a hauba potpuno slupana. Zbog udesa je saobraćaj u ovom delu prestonice više od sat vremena bio usporen, što se odrazilo i na gradski prevoz. Policija je obavila uviđaj, a više detalja biće poznato posle istrage.

NALETANjE I NA OBILAZNICI

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila jutros na Obilaznici pre isključenja za Surčin, u smeru ka Beogradu, povređena je jedna osoba. Kako smo saznali, došlo je do sudara kamiona i automobila, a od siline udara vozilo se prevrnulo na krov. Nekoliko očevidaca odmah je priskočilo da pomogne, a pozvali su policiju i Hitnu pomoć. Sanitet je brzo došao na mesto nezgode i povređenu devojku prevezao u Zemunsku bolnicu na dalje zbrinjavanje. Zbog ove nezgode saobraćaj je jedno vreme bio usporen.

BONUS VIDEO:

TRI DEČAKA OSTALA BEZ RODITELjA: U Batočini, ispred kuće, nastradao samohrani otac Saša Kostadinović

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista