"NOVOSTI" SAZNAJU: Ocu dečaka koji je stradao u požaru u Bačkom Petrovcu određeno zadržavanje

Lj.P.

03. 10. 2022. u 12:45

POSLE tragičnog požara u nedelju u Bačkom Petrovcu, u kojem je nastradalo dvogodišnje dete, ocu dečaka R. P. je određeno zadržavanje.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Оцу дечака који је страдао у пожару у Бачком Петровцу одређено задржавање

N.K.

Posle urađenih provera , utvrđeno je da je po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca određeno zadržavanje osumnjičenom R.P.  u trajanju od 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo protiv opšte sigurnosti,  naveli su za "Novosti"  u Osnovnom javnom tilaštvu u Novom Sadu.


U toku današnjeg dana, kako dalje navode, biće sproveden u prostorije tužilaštva radi saslušanja na okolnosti navedenog krivičnih dela, te će nakon sprovedenog postupka, određenih dokaznih radnji biti doneta javnotužilačka odluka.
 

Mališan je u trenutku kada je u kući u Ulici Kulpinskoj 39  izbila vatra, bio sam. Njegov otac je otišao po starije dete koje se, kako mu je javila njegova sestra, povredilo na maratonu. Otac je otišao da starije dete odvede kod lekara, a dvogodišnjak je ostao sam u kući. Kada je detetova tetka stigla, ugledala je plamen i dim i dečaka bez svesti i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Uprkos naporima lekara da reanimiraju dete, u tome, nažalost nisu uspeli.

Dvogodišnji dečak će sutra biti sahranjen na groblju u Bačkom Petrovcu.

 

VIDEO: Kuća u kojoj je izbio požar i u kojoj je tragično nastradalo dvogodisnje dete u Bačkom Petrovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili