OVO JE DEČAK (2) KOJI JE STRADAO U POŽARU: Tetka, koja je zatekla mališana, u šoku (FOTO)

Novosti online

03. 10. 2022. u 12:30

DVOGODIŠNjI dečak stradao je u požaru koji je juče oko 11 sati izbio u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu.

ОВО ЈЕ ДЕЧАК (2) КОЈИ ЈЕ СТРАДАО У ПОЖАРУ: Тетка, која је затекла малишана, у шоку (ФОТО)

Facebook/Printscreen

Do požara je navodno došlo jer se zapalila šerpa na šporetu, a otac, s kojim je mališan živeo, u tom momentu je bio kod lekara s drugim detetom.

Mališan je hitno dovezen u Dečju bolnicu u Novom Sadu, ali uprkos naporima lekara, nije preživeo. Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje dimom jer na detetovom telu nije bilo opekotina.

Kako nezvanično saznajemo, dečak koji živi sa ocem, u trenutku požara bio je sam u kući, a on se nalazio na putu koji vodi od Kulpina ka Bačkom Petrovcu.

Foto privatna arhiva

Otac je, navodno, mališana ostavio samog nakon hitnog poziva da mu se drugi sin povredio na maratonskoj trci, zbog čega je krenuo po drugo dete.

Prema priči komšija, mališan je stradao oko 11 sati kada se navodno zapalila šerpa na šporetu. Da ironija bude veća, kuća se nalazi relativno blizu Policijske stanice.

- Otac dečaka otišao je po starije dete koje je bilo na maratonu i koje se tamo povredilo.

Tetka našla dete

Kako stvari stoje, oca je telefonom pozvala njegova sestra a dečakova tetka, koja je sa najstarijim sinom bila na maratonu. Kada je iz sela došao do mesta trke, otac je produžio sa detetom kod lekara, a sestri, koja mu je inače pomagala oko dece, rekao je da ide kod njega kući da obiđe mlađeg sina - priča izvor.

N.K.

- Kada je žena ušla, našla je onesvešćeno dete i kuću u plamenu. Ona je odmah pozvala lekare, ali i dečakovog oca. Prema prvim rezultatima, na šporetu je ostalo nešto da se kuva. Tetka je, kažu komšije, izuzetno teško podnela i taj drugi strašni šok u jednom danu.

N.K.

 

Po rečima komšija, otac je živeo sam sa troje dece, dok majka nije živela sa njima.

Njegova rođena sestra pomagala mu je u odgajanju mališana, i ona je bila sa najstarijim detetom na sportskoj priredbi.

Majka koja takođe živi u Petrovcu, a rodom je iz Kulpina, postavila je na svoj Fejsbuk nalog crnu sliku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

LAŽ VEKA: Kako je govor jednog Amerikanca pre 20 godina promenio budućnost Bliskog istoka