PLAČE CEO ŽENSKI RUKOMET: U Grmovcu kod Beograda u udesu poginula Marija Pavlović (34) iz Temerina

Lj. P. - S. V.

26. 09. 2022. u 06:20

U NOĆI između petka i subote u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Grmovca ka Beogradu, koju je izazvao pijani vozač David K. (28), nastradala je Marija Pavlović (34), rukometašica ŽRK Temerin.

ПЛАЧЕ ЦЕО ЖЕНСКИ РУКОМЕТ: У Грмовцу код Београда у удесу погинула Марија Павловић (34) из Темерина

Marija Pavlović, Foto privatna arhiva

To je potvrđeno iz Rukometnog saveza Vojvodine, koji je na svom sajtu objavio da je Marija igrala na poziciji golmana, te da je u svojoj igračkoj karijeri branila boje Slodesa, Milenijuma, Železničara iz Inđije, Sloge, Juniora, Mladosti iz Nove Pazove, Petrovaradina.

- Sve utakmice Super B rukometne lige za žene koje su bile na programu ovog vikenda, počele su minutom ćutanja. Neka joj je večna slava i hvala. Izražavamo saučešće porodici - navodi se u saopštenju RSV.

Udes u kojem je stradala Marija dogodio se u subotu, tri časa posle ponoći na auto-putu Beograd - Šid, kod skretanja za Grmovac. Kako smo saznali, nesreća se dogodila kada je na "opel astru" kojom je upravljala Marija, naleteo "pasat", za čijim volanom je bio David K. (28).

Iz MUP su saopštili da je, prilikom alkotestiranja, utvrđeno da je David imao 1,39 promila alkohola u krvi. On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

U nesreći je povređena Marijina saputnica (31). Od siline udarca "opel astra" je izletela sa kolovoza i probila zaštitnu ogradu auto-puta. Marija je preminula na mestu, a njena saputnica je prevezena u Urgentni centar.

TREĆA SMRT ZA NEDELjU DANA

OVO je već treća smrt na srpskim putevima u poslednjih sedam dana. U sredu predveče, na lokalnom putu kod Apatina dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula V. R. (60) kada je, upravljajući "pežoom 307", sletela u kanal. Početkom nedelje, život je izgubio i R. N. (70) u nesreći u selu Martiga kod Plandišta, kada je na njegovu "opel astru" naleteo kamion pun tereta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku