PRVE FOTOGRAFIJE TEŠKE NESREĆE NA AUTO-PUTU KOD ALEKSINCA: Među povređenima i dete

j.ć

19. 09. 2022. u 09:50

DVE osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo jutros u 4.40 sati na auto-putu Beograd–Niš, kod isključenja za Aleksinačke rudnike.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ НА АУТО-ПУТУ КОД АЛЕКСИНЦА: Међу повређенима и дете

Foto: Ustupljena fotografija

U udesu je učestvovalo putničko vozilo "fijat punto" beogradskih tablica i teretno vozilo stranih registarskih tablica. Troje povređenih prevezeno je u KC Niš i dijagnostika je u toku.

Svi primljeni pacijenti su, kako saznajemo iz Kliničkog centra Niš, svesni, komunikativni i stabilnih vitalnih parametara. Prema rečima lekara koji ih je primio u UC Niš, najstariji među njima, muškarac rođen 1983. godine, ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice, zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu.

Muškarac rođen 2003. godine ima prelom leve nadlaktice i povredu iznad leve obrve koja je zbrinuta u Aleksincu. Dečak 2008. godište ima naprsnuće jednog rebra s desne strane i parcijalni pneumotoraks, ali nije životno ugrožen.
 

Foto: Ustupljena fotografija

Saobraćaj je zbog nesreće bio u prekidu do 7.40 sati, a na putu su i dalje kolone vozila koja bukvalno mile. U neposrednoj blizini su u toku i radovi pa je zbog toga saobraćaj usporen.

24038

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja