SIN PEVAČICE SUZI ANĐELKOVIĆ BIĆE DANAS SAHRANJEN: Tuga u Vlasotincu nakon pogibije mladog Robertina

Novosti online

22. 02. 2022. u 11:20 >> 11:20

CELO Vlasotince i okolina je šokirana i u suzama zbog iznenadne smrti Robertina Ilijevskog (24), sina pevačice iz Vlasotinca Suzane Anđelković, a koji će biti sahranjen danas u selu Crnatovo kod ove opštine.

СИН ПЕВАЧИЦЕ СУЗИ АНЂЕЛКОВИЋ БИЋЕ ДАНАС САХРАЊЕН: Туга у Власотинцу након погибије младог Робертина

Foto: Printscreen Facebook/Suzi Andjelkovic

On je preksinoć svojom ford fijestom udario velikom silinom u drvo u Vlasotincu nakon čega je sanitetom prevezen u Klinički centar Niš gde je nakon četrdesetominutne reanimacije i svih pokušaja lekara da mu stabilizuju stanje, preminuo.

Mladić Robertino Ilijevski (24) rodom je iz Severne Makedonije.

Foto: Printscreen Facebook/Selo Crnatovo

 

Porodice i s majčine i s očeve strane su u ogromnoj žalosti, a Vlasotinčani koji znaju pevačicu Suzanu dolaze da izjave saučešće. Mnogi zastaju po varoši da pročitaju čitulje sa velikim žaljenjem.

(Kurir)

VONUS VIDEO - BAČENA BOMBA NA KARABURMI: Razbijena stakla na nekoliko automobila

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)