KAD SU TEBE NAŠLI ONA JE SAHRANJENA: Potresne reči meštana Predejana - Kaća mila, tvoja drugarica nije mogla bez tebe

Novosti online

02. 02. 2022. u 22:12

KAĆA naša mila, tvoja drugarica nije mogla bez tebe...

КАД СУ ТЕБЕ НАШЛИ ОНА ЈЕ САХРАЊЕНА: Потресне речи мештана Предејана - Каћа мила, твоја другарица није могла без тебе

Foto: Novosti/Fejsbuk

Kada su tebe našli ona je sahranjena. Neka vas čuvaj anđeli, bićete zajedno, kao i uvek možda na nekom lepom mestu - rekla je Slađana Tasković, meštanka Predejana iz kog su četiri devojke koje su se survale u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana.

Telo Katarine Petković, druge stradale, pronađeno je juče oko 13 sati u koritu reke Južna Morava u blizini mesta gde je pronađeno prvo telo poginule Anđele Milanović - piše Blic. Na lečenju su bile druge dve devojke, a Anđela Stojiljković koja je bila za volanom, po izlasku iz bolnice, kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Vranju, prebačena je direktno u pritvor u trajanju od 48 sati. Kako se navodi, ona će biti sutra saslušana.

Prema preliminarnim rezultatima, uzrok nesreće je neprilagođena brzina uslovima i stanju puta, odnosno prebrza vožnja. Vozilo se kretalo brzinom od oko 100 kilometara na čas, što je prebrzo za te uslove. Takođe se navodi da je devojka koja je vozila bila pod dejstvom alkohola, kao i da je vozila sa probnom vozačkom dozvolom, što znači da nije smela da bude za volanom posle 23 časa.

Pogledom su pratile kako reka nosi telo njihove drugarice Anđele, a Katarinino nisu ni videle..

Celo Predejane tuguje za dve poginule devojke.

- Jedna je izvukla drugu iz reke i povukla ka obali. Pogledom su pratile kako reka nosi telo njihove drugarice Anđele, a Katarinino nisu ni videle... - rekli su meštani sela Predejane iz kog su četiri devojke koje su doživele stravičnu saobraćajnu nesreću kod Vladičinog Hana.

Sestra poginule Anđele, Miljana Milovanović, je rekla da su njih dve bile najbolje drugarice.

- Bile su nerazdvojne, njih dve su bile najbolje drugarice, a Katarinina sestra i ja smo najbolje drugarice, bili smo kao jedna porodica. Nemam reči za sve ovo što se desilo. I dalje smo u neverici da se sve ovo dešava.

- Neutešni smo svi. Održavaju nas lekovi i injekcije - rekla je ona.

Podsetimo, u subotu ujutru na području Vladičinog Hana padao je sneg pa se pretpostavlja i da je kolovoz bio klizav.

Prema podacima sa uviđaja auto je zakačio desetak zaštitnih stubova na ogradi pre nego što je probio bankinu i ogradu i sleteo u reku.

Devojka koja je vozila auto, prema poslednjim informacijama, ući će u krivični postupak. Prema nezvaničnim informacijama imala je 0,3 promila alkohola u krvi. Takođe je, kako smo naveli, imala probnu vozačku dozvolu i posle 23 h nije smela da upravlja vozilom.

BONUS VIDEO - TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Dve osobe poginule u sudaru kamiona i auta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest