UŽAS U BEOGRADU: Žena skočila sa sedmog sprata, Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt

Tanjug

22. 01. 2022. u 07:31

RANO jutros u 4.03 jedna 62-godišnja žena je skočila sa sedmog sprata zgrade i ekipa hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt.

УЖАС У БЕОГРАДУ: Жена скочила са седмог спрата, Хитна помоћ могла само да констатује смрт

Foto. Printskrin

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći noć u Beogradu je protekla relativno mirno.


Dežuralo je 20 ekipa i jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 103 intervencije, od kojih je 12 bilo na javnim mestima.

Sinoć u 19.46 dogodila se saobraćajna nesreća na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Tršćanske u kojoj su povređene dve muške i jedna ženska osoba.

Posle ukazane prve pomoći troje povređenih su sa lakšim povredama preveženi u Urgentni centar.

Prema rečima dežurnog lekara bilo je nekoliko intervencija na javnom mestu zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su do odeljenja toksikologije VMA na detoksikaciju.

Protekle noći je bilo 46 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnice i šest novih slučajeva infekcije koji su preveženi na Infektivnu kliniku KCS.

U velikom broju su se javljali hronični pacijenti najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana se javljao zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je Tanjugu iz službe Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" NA LICU MESTA: Urušio se zid pijace "Meraktor", ekipe na terenu, povređeno više lica

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)