SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM PAZARU: Povređene četiri osobe, ženu vatrogasci izvlačili iz automobila

Novosti online

09. 11. 2021. u 19:03

JEDNA osoba je teže povređena, a tri su lakše povređene u udesu koji se dogodio u ulici Rifata Burdževića u Novom Pazaru.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У НОВОМ ПАЗАРУ: Повређене четири особе, жену ватрогасци извлачили из аутомобила

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Do udese je došlo kada je automobil marke "škoda", novopazarskih registracionih oznaka, naleteo na vozilo marke "audi", koje je pokušalo da se isključi sa glavnog puta.

Vozilo marke "škoda" udarilo je u vrata suvozača "audija" velikom brzinom, usled čega je došlo do izletanja oba vozila sa kolovoza.

Ekipe hitne pomoći hospitalizovale su vozača audija, koji je prema još nepotvrđenim informacijama prošao sa lakšim telesnim povredama i žensku osobu koja se nalazila na mestu suvozača, a koja je teže povređena.

Putnici iz "škode" lakše su povređeni. 

Povređenu ženu su iz vozila izvadili pipadnici novopazarske vatrogasne jedinice.

Saobraćaj je na tom putu kratko bio u prekidu.

Uviđaj je u toku.

(RTS)

BONUS VIDEO: 

STRAŠNO: Mesto gde se u Aberdarevoj ulici dogodila eksplozija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)