SAHRANA UČITELJICE TIJANE U ČETVRTAK: Poslednji ispraćaj biće na Gradskom groblju u Novom Sadu

Lj. P.

09. 11. 2021. u 15:05

OD Tijane B. (36) učiteljice iz Novog Sada, tragično nastradala u nedelju saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu kod Kaća, opraštaju se kolege i prijatelji.

САХРАНА УЧИТЕЉИЦЕ ТИЈАНЕ У ЧЕТВРТАК: Последњи испраћај биће на Градском гробљу у Новом Саду

Foto: Fejsbuk

Tića, kako su je zvali, biće sahranjena u četvrtak, 11. novembra u 11.15 sati na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Od učiteljice novosadske osmoletke „Ivo Lola Ribar“, opraštaju se njene kolege, a na sajtu škole, uz njenu fotografiju, stoji obaveštenje o njenoj smrti.

- Poštovane kolege, učenici i roditelji, sa velikom tugom i bolom obaveštavamo vas da je naša učiteljica Tijana Bilić tragično preminula 7. novembra – piše u obaveštenju.

- Počivaj u miru draga naša Tijana, zauvek ćeš živeti u našem sećanju.

Direktor škole Saša Gajić je rekao da je Tijana kod njih radila kao učiteljica šest, sedam godina, a prethodno je bila angažovana u produženom boravku.

- Svi smo potrešeni tragedijom, ona je bila odlična u svom poslu – rekao je direktor Gajić.

- Bila je vredna i omiljena, svi u kolektivu su je voleli. Znala je sa decom, i deca su nju jako volela. Uvek je bila srdačna, i o njoj zaista mogu da kažem sve najlepše, brižna i vesela osoba.

Nesreća u kojoj je poginula učiteljica dogodila se kada je na njen „reno klio“, naleteo Petar K. (21) takođe iz Novog Sada, koji je za volanom „mercedesa“, kako je utvrđeno testiranjem u Kliničkom centru Vojvodine, bio pod dejstvom marihuane i kokaina. Učiteljica se vraćala kući iz posete rodbini iz okoline Zrenjanina.

Dvadesetjednogodišnji vozač „mercedesa“ somborskih registarskih oznaka, kolima je iz pravca Novog sada prema Kaću upravljao sa probnom vozačkom dozvolom, automobilu je istekla registracija i sa njim u vozilu, iako je propisano, nije bio vozač sa iskustvom.

Osim toga, kako saznajemo, preticao je kolonu i to preko pune linije. Od siline udara, učiteljicin automobil je bukvalno sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Dvaedesetjednogodišnji vozač se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?