SRBIN PRONAĐEN MRTAV U IZGORELOM STANU: Užas u Beču, komšije sumnjaju da se sam zapalio!

P. Ž.

12. 09. 2021. u 07:18

SRBIN (41) nastradao je u bečkom okrugu Favoriten u požaru, koji se dogodio nakon eksplozije, a kako OE24 izveštava, reč je o čoveku koji je u maju ove godine privođen zbog nasilja u porodici! Komšije Srbina sumnjaju da se sam zapalio.

СРБИН ПРОНАЂЕН МРТАВ У ИЗГОРЕЛОМ СТАНУ: Ужас у Бечу, комшије сумњају да се сам запалио!

Foto N.Đ.

Požar je izbio u prizemlju stambene zgrade, a srpski državljanin pronađen je mrtav.

- On je zatečen potpuno ugljenisan u svom krevetu. Kasnije je utvrđeno da je reč o čoveku koji je u maju hapšen zbog porodičnog nasilja, posle koga su njegova supruga i troje dece otišli u sigurnu kuću - navodi portal.

- Naime, Srbin, koji je imao problem sa alkoholom, golim rukama je nasrnuo na ukućane. Žena je sa tri sinčića iskočila kroz prozor i sakrila se kod komšija, a muž je nastavio da joj preti. Preko aplikacije "vocap" poslao joj je sliku pištolja, te su oni odmah obavestili policiju - prenose mediji.

Kada su specijalci ušli u stan pronašli su Srbina koji je bio van sebe.

- Ispostavilo se da je pištolj igračka, a žena i deca su udaljeni od njega. Razveli su se pre mesec dana i delovalo je da se on ne miri sa time. Verovatno je dan noć pio, a u vreme izbijanja požara čula se i eksplozija - ispričali su stanari za portal:

- Sumnja se da je zaspao u krevertu sa cigaretom, a da je vatra zahvatila kuhinju u kojoj su bile plinske boce. Ne bi nas čudilo i da se sam zapalio zbog porodičnih problema - kažu stanari i dodaju da je troje ljudi povređeno u požaru.

(Kurir)

BONUS VIDEO - GOTOVO SVE IZGORELO: Velike razmere užasa na Novom Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)