“AUDI“ SLETEO U PROVALIJU, ČETIRI OSOBE POVREĐENE: Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali (FOTO/VIDEO)

G. Ć.

03. 08. 2021. u 16:24

U SAOBRAĆAJNOM udesu, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio danas, oko 14 sati, u mestu Polumir na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Ušće, povređene su četiri osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.

“АУДИ“ СЛЕТЕО У ПРОВАЛИЈУ, ЧЕТИРИ ОСОБЕ ПОВРЕЂЕНЕ: Саобраћајна несрећа на Ибарској магистрали (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: G. Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „audi A6“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Kraljeva prema varošici Ušće u ibarskoj klisuri, iz nepoznatih razloga sleteo s puta u provaliju prema rečici sa desne strane kolovoza, dubokoj oko deset metara.

Tom prilikom povređene su četiri osobe koje su bile automobilu i one su sanitetskim vozilima prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute. U njihovom izvlačenju iz automobila učestvovali su pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice iz Ušća.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj, veoma prometnoj deonici magistrale kroz Ibarsku klisuru odvijao usporeno, a više okolnosti pod kojima se dogodio biće poznato nakon istrage.

Pre tačno 11 godina, u udesu na istoj lokaciji nastradala je tročlana porodica iz Raške čiji je automobil takođe sleteo s puta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili