TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U FUTOGU: Kvadom podleteo pod automobil, povređenog mladića (26) građani izvlačili ispod točkova auta

LJ.P.

15. 06. 2021. u 13:21

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći jutros u Futoru, teško je povređen 26-godišnji mladić, koji je posle zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar KCV.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У ФУТОГУ: Квадом подлетео под аутомобил, повређеног младића (26) грађани извлачили испод точкова аута

Darko Dozet

Nesreća se, kako saznajemo desila nešto pre devet sati na uglu ulica Branka Radičevića i Zdravka Čelara u Futogu, kada je dvadesetšestogodišnjak koji je upravljao kvadom, iz još neutvrđenih razloga naleteo na "bmv", i podleteo pod točkove automobila.

Mladića su ispod točkova izvukli građani koji su se u tom trenutku zatekli na mestu nesreće, a sa obližnjeg stovarišta je dovežen viljuškar, pa je mladić izvučen ispod automobila.

Ekipa Službe hitne medicinske pomoći prema rečima njenog portparola dr Zorana Krulja, intervenisala je i 8. 50, i na licu mesta su zatekli teško povređenog mladića, koji je posle zbrinjavanjavanja na licu mesta u hemodinamski nestabilnom stanju prevežen u Urgentni centar.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen pacijent M.K. sa teškim politraumatskim povredama.

Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se u Urgentnom centru na daljem lečenju – kaže Siniša Knežević, portparol KCV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)