UHAPŠEN MUŠKARAC IZ MAJDANPEKA: Osumnjičen za niz bizarnih zločina - opljačkao Kineza, vandalizovao crkvu, zapalio hotel

Tanjug

07. 05. 2021. u 07:19

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su M. J. (34) iz tog grada koga su zatekli noćas kako iz jedne prodavnice nameštaja, u koju je prethodno provalio, iznosi ukradeni monitor, mobilni telefon, post terminal, resiver za snimanje i ruter za internet, saopštio je danas MUP.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ ИЗ МАЈДАНПЕКА: Осумњичен за низ бизарних злочина - опљачкао Кинеза, вандализовао цркву, запалио хотел

Foto: Darko Dozet

On je, kako se sumnja, i pre nekoliko dana ušao kroz otvoren prozor u stan u kome boravi kineski državljanin i sa stola ukrao lap top čija se vrednost procenjuje na oko 85.000 dinara.

M. J. se sumnjiči da je, u proteklih nedelju dana, polomio kamere na jednoj prodavnici boja, lakova i elektro opreme, a zatim pokušao da provali unutra, kao i da je polomio kvaku na vratima pomoćnog objekta pravoslavne crkve u koji takođe nije uspeo da uđe.

On se tereti i da je ušao u napuštenu sobu samačkog hotela i opuškom cigarete izazvao požar, čime je pričinio štetu od oko 140.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tešku krađu, krađu, dve teške krađe u pokušaju i izazivanje opšte opasnosti, M. J. je po nalogu Osnovnog javnog tužilalaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina