UHAPŠEN SIN POZNATOG SRPSKOG FUDBALSKOG SUDIJE: Dvojica osumnjičenih mladića tukli pesnicama, nogama i drvenim palicama?

Lj.P.

06. 05. 2021. u 15:33

DVOJICA aktera osumnjičenih za prebijanja dvadesetdvogodišnjeg N.Ć. na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, uhapšeni su posle više od dva meseca od nemilog događaja.

УХАПШЕН СИН ПОЗНАТОГ СРПСКОГ ФУДБАЛСКОГ СУДИЈЕ: Двојица осумњичених младића тукли песницама, ногама и дрвеним палицама?

Foto Depositphotos

Obojica su se navodno krili u Republici Srpkoj.

Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“, lisice na ruke su stavljene Urošu Vujoviću (21), sinu penzionisanog fudbalskog arbitra Maja Vujovića i Nemanji Topreku (23). Obojica su navodno od ranije poznati policiji.

Kako nezvanično saznajemo, njih dvojica se sumnjiče da su 1. februara u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini tukli dvadesetdvogodišnjaka. Udarali su ga navodno pesnicama, nogama i drvenim palicama. Mladić je navodno nekoliko puta gubio svest, a batinanje je trajalo sat vremena.

N.Ć. je nekako uspeo da pobegne i potraži pomoć u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške povrede u vidu polomljene jagodične kosti i gornje vilice.

Osumnjičeni Vujović i Toprek se sumnjiče za nanošenje teških povreda i nasilničko ponašanje i u zakonskom roku biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)