MIKA je strašan borac i verujem da nije kriv. On je čovek koji se ne da. Oni su u jednom danu srušili ceo nečiji život, karijeru, čast... Sve su to dobro organizovali kroz institucije sistema, ne dajući mu priliku da kaže ijednu reč. Čoveka su spakovali par ekselans. Ja se divim tom master majndu. Ovo je vrhunski obavljeno, beskrajno profesionalo, ali ne možete da popustite pred tim. Kad imate džina pod košem, ako ne možete ništa drugo, onda mu bar odvežite pertle.

Komentari (9)

Aleksandar

30.04.2021. 13:15

Za razjasnjenje citavog ovog slucaja nuzno je da nadlezno tuzilastvo bude sto efikasnije. Pritvor ne moze da se pretvori u zatvorsku kazny, , bez nagovestaja koliko ce da traje.

Neverovatno

30.04.2021. 14:51

Dobro je da se cuju i druga misljenja,ali se postavlja pitanje ; da li je zaista moguce da se toliko svedoka dogovorilo da istinski lazu i da optuzuju nevinog coveka.

Srbijo Zuta kuco

01.05.2021. 00:02

@Neverovatno - Naravno da je moguce. Tu je umesana NVO, fondacija sa parama a profesionalne glumice gladuju zbog korone i najvazniji faktor politika. Srbija mora da zatvori poglavlja 23 i 24 koja imaju veze sa vladavinom prava. Da bi pokazali da u Srbiji funkcionise pravna drzava sprovode pravno nasilje nad impotentnim starcem. Pazljivo pratite vesti i videcete uzrocno posledicnu vezu. Kao nagradu za pokazivanje napretka u sprovodjenju poglavlja 23 i 24 EU daje nepovratno deo sredstava za brzu prugu do Nisa. Miko, hvala ti na zrtvi i izvini.