NEKA NADLEŽNI ORGANI RADE SVOJ POSAO: Vučić o optužbama protiv Palme i saslušavanju Stefanovića

V. N.

24. 04. 2021. u 21:46

ŠEF srpske države rekao je danas u Smederevskoj Palanci da nije strašno što je ministar odbrane Nebojša Stefanović pozvan da da izjavu u tužilaštvu.

НЕКА НАДЛЕЖНИ ОРГАНИ РАДЕ СВОЈ ПОСАО: Вучић о оптужбама против Палме и саслушавању Стефановића

Foto: Printskrin

Što se prisluškivanih razgovora tiče, predsednik Vučić je rekao da ih je bilo više od 1.800.

- To je na nadležnim organima. Bio sam u više predmeta saslušavan i nije strašno što je Stefanović pozvan da da izjavu. Svaki put kada ste pominjani u nekom predmetu u redu je da vas saslušaju - objasnio je Vučić.

Predsednik je pozvao da se nadležnim organima omogući da rade svoj posao, bez uplitanja politike, u rasvetljavanju optužbi u vezi podvođenja maloletnica u Jagodini protiv lidera JS Dragana Markovića Palme.

- Pozivam nadležne organe da ne slušaju Mariniku Tepić, Palmu, a ni mene, neka rade posao u skladu sa zakonom - poručio je Vučić.

On je dodao da je ponosan na činjenicu da se država nije mešala ni u slučaj Miroslava Mike Aleksića i rekao da je ćutao i kada je čovek koji je protiv njega na ulici urlikao, sada suočen sa optužbama da je silovao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)