BATINAŠI OSTAJU IZA REŠETAKA: Trojici aktera tuče u Ulici Laze Telečkog produžen pritvor

LJ.P.

22. 04. 2021. u 18:20

TROJICI od osmorice aktera tuče u centru Novog Sada, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, u kojoj su D.M. iz Vajske i N.Š. iz Čuruga teško povređeni a M.P. lakše, ponovo je produžen pritvor.

БАТИНАШИ ОСТАЈУ ИЗА РЕШЕТАКА:  Тројици актера туче у Улици Лазе Телечког продужен притвор

Foto: Printscreen

Još 30 dana iza rešetaka će ostati B.D., L.M. i N.B. koji se sumnjiče za  pokušaj teškog ubistva.

Preostala petorica, koji se terete da su u grupi počinili nasilničko ponašanje V.S., M.M., D.N., M.M. i B.M. će se u daljem postupku braniti sa slobode. Oni su iz pritvora pušteni ranije jer je ispitan i poslednji svedok, te su prestali razlozi zbog kojih im je ova mera i izrečena.

 Novosadski advokat Radomir Munižaba, branilac B.M., jednog od petorice osumnjičenih za nasilničko ponašanje, kaže da istraga o ovom slučaju još traje i da su dosadašnji nalazi pokazali da se  nije sve desilo onako kako je prvobitno pre4dstavljeno u javnosti.

Podsećamo, krvava tuča u centru Novog Sada dogodila se u subotu oko 18 časova u Ulici Laze Telečkog, a nemili događaj su zabeležile kamere video-nadzora u toj ulici, a ubrzo se na društvenim mrežama pojavio snimak. Na njemu se vidi kako nekoliko mladića napada momke koji izlaze iz lokala.

Jedan od napadnutih je dobio teške udarce. Mladića su udarali  pesnicama, a jedan ga je borilačkim zahvatom oborio na zemlju. Dok je nepomično ležao, šutirali su ga u glavu i po telu, a na kraju mu prilazi jedan od napadača i skače mu na glavu.

Dragan Mihajlović, otac teško povređenog  Dragoljuba Mihajlovića iz Vajske, u razgovoru za „Novosti“ je rekao da njegov sin ne poznaje napadače, i da je u subotu u tak lokal došao sa drugarima na piće, jer se nisu dugo videli.

- Strašno mi je bilo kada sam video snimak, posebno onaj prizor kada su ga opkolili i napali – kazao je otac. - Kada je pao na beton izgubio je svest, ali i pored toga nastavili su da ga udaraju, a jedan mu je čak skočio na glavu.

                            

                                              

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)