UHAPŠENI ALBANCI KOJI SU MAHALI ZASTAVOM U MITROVICI: Divljali ulicama, čak ušli i u KBC (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 04. 2021. u 18:38

SAMO nekoliko dana nakon napada na dvojicu srpskih mladića u Severnoj Mitrovici, sinoć je usledio novi incident.

УХАПШЕНИ АЛБАНЦИ КОЈИ СУ МАХАЛИ ЗАСТАВОМ У МИТРОВИЦИ: Дивљали улицама, чак ушли и у КБЦ (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Naime, dvojica mladića albanske nacionalnosti H. T. (1995) i R. C. (1996) ušli su u Severnu Mitrovicu automobilom sa albanskom zastavom, a policija ih je privela kako bi sprečila teži incident, prenosi "Kosovo onlajn".

Portparol policije na Kosovu za region Sever poručnik Branislav Radović potvrdio je da je došlo do incidenta.

- Dva lica albanske nacionalnosti, od kojih jedno ima prebivalište u selu Čabra (Zubin Potok), a drugo u Južnoj Mitrovici, u vozilu Opel Korsa, su oko ponoći, kada je na snazi zabrana kretanja, sa vidno istaknutom albanskom zastavom, vozila po ulicama u severnoj Mitrovici, čak su ušli i u KBC Kosovska Mitrovica. Policajci su primetili vozilo, a i na osnovu prijave građana, vozilo je zaustavljeno na putu ka selu Suvi Do (Severna Mitrovica) i protiv njih je podneta krivična prijava zbog kretanja u vreme zabrane kretanja - rekao je Radović.

Podsećanja radi, 10. aprila usred bela dana, flašama su napadnuta dvojica srpskih mladića, koji su tom prilikom lakše povređeni, a napadači su pobegli u Južnu Mitrovicu. Iako je od napada prošlo pet dana, napadači nisu pronađeni.

U Gračanici je u utorak pretučen mladić, od strane trojice Albanaca, ispred Centra građanske energije i on je završio na lečenju u KBC Gračanica. 

Napadači su nakon informativnog razgovora pušteni na slobodu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)