EPILOG NAPADA NA MEDICINARA U ZEMUNU: Uhapšeni osumnjičeni za prebijanje medicinskog tehničara i bacanje baklje na njega

Novosti online

10. 04. 2021. u 08:01

NAKON što je u petak došlo do stravičnog napada na medicinskog tehničara N. P. i još jednu osobu u Altini, na koje su nepoznate osobe nasrnule bakljama, oglasio se MUP Srbije.

ЕПИЛОГ НАПАДА НА МЕДИЦИНАРА У ЗЕМУНУ: Ухапшени осумњичени за пребијање медицинског техничара и бацање бакље на њега

Foto: G.Šljivić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom identifikovali su petoricu muškaraca, od kojih su trojica maloletni, koji se sumnjiče da su fizički napali dvadesetjednogodišnjeg i dvadesetpetogodišnjeg muškarca u Zemunu.

- Sumnja se da su oni maskirani fantomkama juče oko 13.30 časova na uglu ulica Ljiljane Krstić i Ugrinovački put tukli dvojicu mladića, da bi jedan od njih potom bacio upaljenu baklju i povredio dvadesetjednogodišnjaka - navodi se u saopštenju.

Policija je ubrzo identifikovala i pronašla petoricu muškaraca protiv kojih će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se za još jednim osumnjičenim intenzivno traga.

Da podsetimo, N. P. je najpre napadnut, odnosno pretučen, a onda i osmuđen vatrom po licu.

U pitanju je, kako se saznaje, medicinski tehničar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri