KRAGUJEVČANIN OTET 9. MARTA? Više javno tužilaštvo traga za Božidarom Božovićem, brat prijavio otmicu!

V.N.

10. 04. 2021. u 09:30

POLICIJA traga za Božidarom Božovićem zvanim Boža (33), iz Kragujevca, koji je nestao 9. marta. On je, kako se sumnja, otet, pa se ovaj slučaj zvanično vodi kao otmica.

КРАГУЈЕВЧАНИН ОТЕТ 9. МАРТА? Више јавно тужилаштво трага за Божидаром Божовићем, брат пријавио отмицу!

Foto: Printscreen

Ovo nam je potvrdio Dejan Veljković, viši javni tužilac u Kragujevcu, koji kaže da je 11. marta Božovićev brat prijavio otmicu, tvrdeći da su je izvršile nepoznate osobe. Reč je, inače, o jednom od žestokih momaka iz ovog grada, koji je bio šef obezbeđenja poznatih noćnih klubova, navodno i pripadnik "Volpeovaca", kako je prozvana "ekipa" koja je učestvovala u žestokoj tuči 2018. godine u jednom klubu u centru Kragujevca kada je surovo pretučen bokser J. L.

Božović je, navodno, u tom klubu radio kao obezbeđenje, mada se pominjalo da je jedan od vlasnika. Privođen je nekoliko puta, hapšen zbog pokušaja iznude, sumnjičen i za druga krivična dela. U Kragujevcu se mogu čuti i priče da se on iz nekih razloga "privremeno sklonio u štek stan".

- Zasad nema pomaka u ovom slučaju, a postupak se zvanično vodi kao otmica - kaže tužilac Veljković.

Kako saznajemo u tužilaštvu, Božidarov brat je ispričao da je on nestao 9. marta uveče.

Sutradan ga je zvao više puta, ali nije se javljao ni na jedan broj mobilnog telefona. Pošto sam ništa nije uspeo da sazna o bratu, slučaj je prijavio kragujevačkoj policiji.

Navodno su bratu stizale i poruke da se traži otkup za nestalog Božidara. Međutim, to u istrazi uzimaju sa rezervom jer su poruke navodno stizale sa nepoznatog broja i u tom delu zasad nema nekih pomaka niti pouzdanijih saznanja o Božovićevoj sudbini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja