RASVETLJEN SLUČAJ: Ovo su predmeti ukradeni iz kuće u Ripnju (FOTO)

Z. U.

07. 04. 2021. u 16:11

РАСВЕТЉЕН СЛУЧАЈ: Ово су предмети украдени из куће у Рипњу (ФОТО)

Foto. MUP

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su šest teških krađa i dve krađe u pokušaju u Ripnju i identifikovali dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je izvršio ova krivična dela.

On je, kako se sumnja, od početka januara do kraja marta ove godine, zajedno sa saučesnikom koji je identifikovan i za kojim se intenzivno traga, obijao ulazna vrata ili razbijao prozore i ulazio u kuće oštećenih koji su bili odsutni.

Osumnjičeni se tereti da je potom krao alat, kućne aparate, frezu, umetničke slike, gitaru, kosilicu, PVC prozore koje bi demontirao, kao i druge vrednosti.

Protiv dvadesetdvogodišnjaka će Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

kompresor

08.04.2021. 16:03

ovaj lopov kad da je krenuo da obebedjuje ambasadu , kompresor ,, nabavio ,, da napravi visipritisak vazduha unutra da nemogu da uddju spoljni gasovi u ambasadu . samo slabo je to osmislio, jer bi ponovo morao d aumpumpava vazduh spolja u ambasadu .los mu plan bio .mada moze da posluzi za odbranu predsoblja ambasade ako neko baci hemikalije u vazduh . da se upumpava vazduh iz dnevne sobe ili sa terase u prdsoblje i da se tako spreci prodor kontaminiranog vazduha , za drugo neznam sta ce mu kompresor ? pravi buku ovaj kompreso , nije to za ambadsadu .dolo je opasno vreme morace da se kupuju kompreosri na kredit !