PRIVEDENA JOVANA STOJKOVIĆ: Tužilaštvo - Petoro privedenih, u toku velika akcija protiv antivaksera!

Novosti online

01. 04. 2021. u 13:17

JOVANA Stojković, antivakcinašica i predsednica pokreta Živim za Srbiju, privedena je jutros u Beogradu zbog sumnje da je počinila krivično delo izazivanje panike i nereda,

ПРИВЕДЕНА ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ: Тужилаштво - Петоро приведених, у току велика акција против антиваксера!

Foto: Printscreen

Policija je rano jutros, sa nalogom Višeg javnog tužilaštva za pretres stana i drugih prostorija, došla na vrata dr Jovane Stojković, poznate kao "zvezde vodilje" antivakcinaškog lobija u Srbiji. Stojkovićeva je pretres, raspravu i vređanje pripadnika MUP prenosila uživo na društvenim mrežama, a nakon pretresa ona je privedena.

Prema nezvaničnim informacijama Stojkovićevoj je određeno zadržavanje.

Kako nezvanično potvrđuju u tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, u toku je velika akcija protiv antivakcinaša.

- U toku je velika akcija i privedeno je pet osoba zbog iznošenja lažnih tvrdnji oko vakcinacije - nezvanično je potvrđeno u VTK.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Bojan

02.04.2021. 08:42

Imao bih jedan predlog za antivaksere, pogotovu za lekare-antivaksere. Ako želite da steknete ikakvo poštovanje, zašto se ne biste prijavili da volontirate u nekoj od kovid-bolnica i da tamo volontirate nevakcinisani i bez zaštitne opreme? Kovid ne postoji, maske i vakcine ne služe ničemu, pa zašto onda ne biste odradili nekoliko dana u kovid sistemu, gde odlaze da rade svi lekari, uključujući i profesore Medicinskog fakulteta. Stanite ličnim primerom iza svog mišljenja, ako imate hrabrosti i dostojanstva.