PRITVOR ZA UHAPŠENE LESKOVČANE: Oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u ovom gradu

I. M.

08. 04. 2024. u 16:37

Dvojici Leskovčana, M.J.(28), za koga se sumnja da je kuhinjskim nožem ubo oca, kao i V.P.(20), koji se sumnjiči da je svojim vozilom naleteo na pešaka(17) i naneo mu teške telesne povrede, određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

ПРИТВОР ЗА УХАПШЕНЕ ЛЕСКОВЧАНЕ: Огласило се и Основно јавно тужилаштво у овом граду

Foto: I.Mitić

Osnovno javno tužilaštvo je saopštilo da je M.J., iz okoline Leskovca, saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, dok se V.P., iz okoline ovog grada, izjašnjavo na okolnosti izvršenja krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saoobraćaja.

Obojica su, u prisustvu branilaca, iznela odbranu nakon čega je, u oba slučaja, tužilaštvo predložilo da im se odredi pritvor do 30 dana što je i učinjeno.

U slučaju porodičnog nasilja pritvor je predložen jer bi osumnjičeni, ostankom na slobodi, mogao da utiče na nesaslušane svedoke, a doneta je i naredba o sprovođenju istrage tokom koje će javni tužilac preduzeti sve neophodne radnje u cilju efikasnog okončanja postupka i donošenja adekvatne javnotužilačke odluke.

Javni tužilac je i za V.P. predložio pritvor pozivajući se na postojanje osobitih okolnosti da bi ostankom na slobodi mogao uticati na nesaslušane svedoke, navedeno je u saopštenjima leskovačkog Osnovnog javnog tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)