NA SASLUŠANJE ODVEDENA I MAJKA JEDNOG OD OSUMNJIČENIH: Novi detalji istrage svirepog ubistva malene Danke

Novosti online

05. 04. 2024. u 20:32

BORSKA policija danas popodne odvela je na saslušanje i majku Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

НА САСЛУШАЊЕ ОДВЕДЕНА И МАЈКА ЈЕДНОГ ОД ОСУМЊИЧЕНИХ: Нови детаљи истраге свирепог убиства малене Данке

Foto: S. M. J./privatna arhiva

To je za "Blic" potvrdio Dejanov otac Rade Dragijević.

Ranije danas, da podsetimo, na saslušanje je odveden i Dejanov mlađi brat Dalibor.- Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući - kaže Rade Dragijević za "Blic".

- Slušam na TV-u, ima manipulacija za sve i svašta. Ja ne znam šta se dešavalo, ali ne verujem da je tačno to što se priča. Dejana nije bio takav nikada. Ja ga ne znam kao takvog. Kod mene nije bio ni agresivan ni bilo šta. Ni on, ni drugi sin Dalibor - kaže Rade

On dodaje da svi u porodici imaju problema sa srcem i da je Dejan prošle godine imao infarkt.

- Mi svi imamo srčane probleme. Supruga i ja odavno smo srčani bolesnici. Dejan je prošle godine je imao infarkt, jedino mlađi sin ne boluje od srca. Ali posle svega i on će da dobije srčane probleme - kaže Rade.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

- Dejan Dragijević je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom Srđanom Jankovuićem telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.

Dejanu Dragijeviću se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a Srđanu Jankoviću pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave