TRGOVINA AKCIZNOM ROBOM: U Kladovu i Majdanpeku zaplenjeno preko 100 kilograma rezanog duvana

S. M. J.

12. 03. 2024. u 12:24

MAJDANPEČKA policija uhapsila je Šapčanina sa 75 kilograma rezanog duvana. U Majdanpeku i Kladovu krivične prijave zbog nedozvoljenog prometa akciznom robom za još četiri muškarca i jednu ženu.

ТРГОВИНА АКЦИЗНОМ РОБОМ: У Кладову и Мајданпеку заплењено преко 100 килограма резаног дувана

Foto: V.M.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu i Majdanpeku, u odvojenim akcijama, uhapsili su G. Ž. (43) iz Šapca u čijem su "pasatu" pronašli oko 75 kilograma rezanog duvana.

Policija ga tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe. G. Ž. je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Za ista krivična dela osumnjičen je i pedesetpetogodišnji muškarac iz okoline Kladova, protiv koga će, navode u Policijskoj upravi u Boru, biti podneta krivična prijava.

Policija će krivične prijave podneti i protiv muškaraca starosti 64, 57 i 50 godina, kao i protiv pedesetjednogodišnje žene, kod kojih su pronašli i oduzeli oko 30 kilograma duvana. Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave