MUŠKARAC KOJI JE STRADAO ODGOVORAN ZA NEZGODU? Drugo OJT ispituje sve okolnosti teške saobraćajne nezgode kod Vrčina

J.D.Lj.

10. 03. 2024. u 12:57

POVODOM teške saobraćajne nezgode koja se dogodila prošle noći, oko 22,50 časova na autoputu iz pravca Niša prema Beogradu, kod naselja kod Vrčin, u kojoj je život izgubio jedan muškarac (60), vozač "forda", oglasilo se beogradsko Drugo Osnovno javno tužilaštvo koje vodi istragu o ovom slučaju.

МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ СТРАДАО ОДГОВОРАН ЗА НЕЗГОДУ? Друго ОЈТ испитује све околности тешке саобраћајне незгоде код Врчина

FOTO: Arhiva novosti

- Nadležni su uradili uviđaj na licu mesta  - kažu iz Tužilaštva. - Naložena je obdukcija tela stradalog muškarca, kako bi se utvrdile sve okolnosti ove saobraććajne nesreće.  Ukoliko bude osnova, Tužilaštvo će preduzeti sve dalje radnje, ali prvi pokazatelji upućuju na to da je upravo muškarac koji je stradao, odnosno preminuo, izazvao saobraćajnu nezgodu.

Podsetimo, kako je neposredno nakon nezgode saopšteno iz Hite pomoći, muškarac (60) pronađen je u svom automobilu bez znakova života.

Inače, u ovom teškom sudaru je učestvovalo više vozila.

Jedan automobil je udario u bankinu, dok je na drugom vozilu prednji deo potpuno uništen.

Prema prvim informacijama, on je najverovatnije, izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotni smer. Tada je izazvao nesreću u kojoj su učestvovala još dva automobila i kamion sa prikolicom. Vozač "forda" je na mestu ostao mrtva, a još jedna osoba iz nezgfode je teško povređena i prevezena je u bolnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!