ISTRAGA U SLUČAJU NAPADA NA KOŠARKAŠA: Zakazano novo saslušanje Bjelice

N.B.

23. 02. 2024. u 14:28

KOŠARKAŠ Nemanja Bjelica, kojeg je, kako se tvrdi, 3. februara u igraonici jednog tržnog centra u Beogradu napao bivši fudbaler Nikola Petković, danas nije kao svedok saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

ИСТРАГА У СЛУЧАЈУ НАПАДА НА КОШАРКАША: Заказано ново саслушање Бјелице

Foto: Evroliga

Kako je saopšteno, nije se pojavio branilac osumnjičenog, a Tužilaštvo nema dokaza da je uredno primio poziv. Naredno saslušanje zakazano je za 7. mart.

Petkoviću se na teret stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On je prilikom ispitivanja negirao krivicu, tvrdeći da je pričao sa Bjelicom i da mu nije pretio.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama može se videti kako Bjelica sedi sam za stolom, kada mu prilazi Petković i nešto mu govori. Zatim, fudbaler odlazi do šanka, uzima čašu vode, a kada je primetio da mu se približava Bjelica, uzeo je makaze, koje su stajale na šanku. Na snimku se vidi kako ih drži u desnoj ruci, pored tela, nešto razgovara sa Bjelicom, a zatim makaze vraća na šank, kada je košarkašu prišlo jedno dete. Zatim se okreće ka izlazu, dok mu Bjelica nešto govori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave