ZAKAZANO SASLUŠANJE NEMANJE BJELICE: Evo kada će košarkaš biti saslušan u Tužilaštvu

N.B.

07. 02. 2024. u 12:39

KOŠARKAŠ Nemanja Bjelica biće saslušan u petak pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu u okviru istrage koja se vodi protiv nekadašnjeg fudbalera Nikole Petkovića.

ЗАКАЗАНО САСЛУШАЊЕ НЕМАЊЕ БЈЕЛИЦЕ: Ево када ће кошаркаш бити саслушан у Тужилаштву

Foto: AP

Bjelica u ovom postupku ima status oštećenog, pošto mu je, kako se tvrdi, Petković 3. februara pretio u igraonici jednog beogradskog tržnog centra. Njemu se na teret stavlja ugrožavanje sigurnosti.

Petković je u ponedeljak saslušan u Tužilaštvu, kada je negirao krivicu, tvrdeći da je pričao sa Bjelicom i da mu nije pretio. Juče se oglasio saopštenjem da mu je prišao da bi ga pitao zbog čega ga poslednjih dana vređa, tvrdeći da je sačuvao sve poruke. 

Na snimcima koji su objavljeni, može se videti kako Bjelica sedi sam za stolom, kada mu prilazi Petković i nešto mu govori. Zatim, fudbaler odlazi do šanka, uzima čašu vode, a kada je primetio da mu se približava Bjelica, uzeo je makaze, koje su stajale na šanku. Na snimku se vidi kako ih drži u desnoj ruci, pored tela, nešto razgovara sa Bjelicom, a zatim makaze vraća na šank, kada je košarkašu prišlo jedno dete. Zatim se okreće ka izlazu, dok mu Bjelica nešto govori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave