NOVOSADSKI POLICAJAC VAN DUŽNOSTI SPREČIO KRAĐU U GRADSKOM AUTOBUSu: Žena vešto odžeparila putnika, on je sustigao

Милица Шкорић
Milica Škorić

28. 01. 2024. u 16:48

PRIPADNIK Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, koji nije bio na dužnosti, uhvatio je osumnjičenu neposredno pošto je, kako se sumnja, učinila krivično delo krađa.

НОВОСАДСКИ ПОЛИЦАЈАЦ ВАН ДУЖНОСТИ СПРЕЧИО КРАЂУ У ГРАДСКОМ АУТОБУСу: Жена вешто оџепарила путника, он је сустигао

Foto: I. Mitić

Sumnja se da je četrdesetčetvorogodišnja Novosađanka, u gradskom autobusu, ukrala mobilni telefon jednom sugrađaninu i izašla iz vozila.

Policijski službenik je uspeo da je sustigne i pronašao kod nje ukradeni telefon.

Protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Okršaj sa džeparošem

Podsetimo, ovo nije prvi put da je policajac van dužnosti sprečio krađu.

Naime, policajac van dužnosti, u civilu je u avgustu 2023. godine ispred osnovne škole sprečio razbojništvo nad prolaznicom, starijom sugrađankom.

Prolazio je Ulicom Novosadskog sajma kada je primetio da na trotoaru žena vrišti, u tom trenutku je zaustavio auto i pritrčao u pomoć. Lopov je oborio ženu na zemlju dok je ona ležala i bespomoćno dozivala pomoć. Čovek je u tom trenutku krenuo da beži, a policajac ga je sustigao, onesposobio i pozvao dežurnu patrolu koja ga je privela. Napadač je pokušao da ženi oduzme torbu, a ukrao joj je i lančić.

Isti policajac je pomogao da porodilja iz Odžaka bezbedno stigne do novosadskog porodilišta zajedno sa svojim kolegom.

BONUS VIDEO: PLjAČKA U CENTRU BEOGRADA - Lopovi kradu i pred kamerama

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)