NIKOLA SANDULOVIĆ NIJE ZLOSTAVLJAN: Oglasilo se Drugo OJT u Beogradu nakon svih provera navodnog incidenta

J.D.Lj.

11. 01. 2024. u 15:12

Povodom informacija objavljenih u pojedinim medijima u vezi sa navodnim zlostavljanjem Nikole Sandulovića od strane službenih lica u vršenju službe, i to pripadnika BIA-e, na dan 3.januara, oglasilo se Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

НИКОЛА САНДУЛОВИЋ НИЈЕ ЗЛОСТАВЉАН: Огласило се Друго ОЈТ у Београду након свих провера наводног инцидента

Foto: Printscreen/Jutjub/TV Subotica

U svom saopštenju, nadležni iz Drugog OJt, navode:

- Pristupilo  se prikupljanju dokaza, između ostalih i otpusne liste VMA , Klinike za neurologiju od 4.januara na ime Nikole Sandulovića. Iz otpusne liste jasno proizilazi da nisu konstatovane bilo koje telesne povrede. Imajući u vidu navedeno, do sada prikupljeni dokazi ne upućuju na zaključak o postojanju dovoljno uverljivih navoda i jasnih indicija da je u konkretnom slučaju došlo do zlostavljanja.

Podsetimo, pre ovoga, i iz BIA je javnost obaveštena o tome da nema govora o bilo kakvom nasilju nad Sandulovićem i da njegove tvrdnje nisu tačne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu