ZBOG UBISTVA TRI MIGRANTA UHAPŠENI AVGANISTANCI I TURCI: Iza rešetaka šest osumnjičenih za zločin u Horgošu (FOTO)

R. Š.

27. 10. 2023. u 22:19

POSLE jutrošnjeg vatrenog obračuna dve grupe migranata, u Horgošu, kada su poginula tri iregularna migranta, a jedan povređen, pripadnici Policijske uprave u Kikindi sproveli su opsežnu akciju i uhapsili četvoricu državljana Avganistana i dvojica državljana Turske.

ЗБОГ УБИСТВА ТРИ МИГРАНТА УХАПШЕНИ АВГАНИСТАНЦИ И ТУРЦИ: Иза решетака шест осумњичених за злочин у Хоргошу (ФОТО)

Foto: MUP

Šestorici osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Ranjenom migrantu ukazana je medicinska pomoć, saopštila je kikindska policija.

Foto: MUP

Odeća migranata

- U napuštenom objektu, u kom se dogodila pucnjava i u kom su osumnjičeni zatečeni, policija je pronašla automatsku pušku sa više desetina komada pripadajuće municije.

Pretragom terena, policija je pronašli još jednu automatsku pušku, kao i još 79 iregularnih migranata koji su prevezeni u prihvatne centre - saopštila je večeras Policijska uprava u Kikindi.

Foto: MUP

Nađeno oružje

Policija je navela da se nastavlja intezivan rad na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)