NAPAO ČETIRI DEČAKA, DVOJICU TUKAO PALICOM: Zaleteo se kolima s namerom da ih pregazi - uhapšen muškarac iz Kovina

Novosti online

21. 09. 2023. u 10:46

P. Đ. (36) iz Kovina zadržan je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu zbog sumnje da je izvršio nasilničko ponašanje prema maloletnim osobama.

НАПАО ЧЕТИРИ ДЕЧАКА, ДВОЈИЦУ ТУКАО ПАЛИЦОМ: Залетео се колима с намером да их прегази - ухапшен мушкарац из Ковина

G.Šljivić (ilustracija)

Njemu se na teret stavlja da je svojim vozilom preprečio put B. N. (16), A. D. (15), Z. S. (16) i S. S. (14) i počeo verbalno da ih napada i upućuje uvrede, a potom je B. N. drvenom palicom udario po leđima, a oštećenog A. D. u predelu grudi, te su im konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičeni je potom seo u automobil i nasilnom vožnjom, velikom brzinom se približio maloletnim licima, ali su oni uspeli da se sklone i izbegli su udarac.

Od osumnjičenog je oduzeto motorno vozilo i nakon ispitivanja oštećenih i svedoka biće podnet optužni predlog Osnovnom sudu u Smederevu.

Za krivično delo nasilničko ponašanje, koje čini onaj ko zlostavljanjem drugog, vršenjem nasilja prema drugom, izazivanjem tuče ili drskim ili bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrožava spokojstvo građana ili teže remeti javni red i mir, i pritom drugom nanese laku telesnu povredu, kazniće se zatvorom od 6 meseci do 5 godina.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI: Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)