ŠTA SE ZAPRAVO DESILO U KUĆI MIĆE MEGATRENDA? Oglasilo se Prvo tužilaštvo - sve je pod velom tajne

E. H.

02. 08. 2023. u 13:28

DA li je osnivač Univerziteta "Megatrend" Mića Jovanović opljačkan ili ne, biće jasnije posle predistrage, koju je započelo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Elektronskim putem, sa imejl adrese, koja navodno pripada Jovanoviću, juče ujutru je poslata prijava Policijskoj stanici Savski venac da je iz njegove kuće na Senjaku nestalo četiri kilograma zlata u polugama. Desetak minuta kasnije, ova prijava je povučena.

ШТА СЕ ЗАПРАВО ДЕСИЛО У КУЋИ МИЋЕ МЕГАТРЕНДА? Огласило се Прво тужилаштво - све је под велом тајне

Foto: Printscreen/Jutjub

Uprkos ovakvom razvoju događaja, Prvo tužilaštvo se oglasilo:

- M. J. je podneo krivičnu prijavu u policijskoj stanici Savski venac zbog sumnje da mu je iz kuće ukradeno više kilograma zlatnih poluga. Policijski službenici povodom podnete prijave na terenu izuzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja učinioca, skidaju video-nadzor i obavljaju uviđaj.

Jovanovićeve navodne izjave potom su preplavile domaće portale. U jednoj od njih on ističe da sumnja da je zlato odnela "njemu poznata ženska osoba", dok u drugom mediju navodi da on, zapravo, "nije ni opljačkan". Pominje se i bivša supruga. Sve je, za sada, pod velom tajne.

Inače, njegova kuća na Senjaku opasana je najmodernijim video-nadzorom, pa je policija uzela snimke kako bi pokušala da rasvetli šta se dogodilo. Pored toga, vilu čuvaju, prema priči najbližih komšija, tri psa, a Jovanović ima i profesionalno fizičko obezbeđenje, koje je angažovano 24 časa.

Navodno, do pljačke je došlo dok je Jovanović bio na putu. Šta se tačno dogodilo u kući osnivača "Megatrenda" znaće se za koji dan, kada se razjasni kakva je sudbina zlatnih poluga. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)