PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO NOVOPAZARCA U PORODIČNOJ KUĆI: Sumnja se da je preminuo od posledica trovanja drogom

Novosti online

05. 04. 2023. u 23:38

BEŽIVOTNO telo Novopazarca starog 36 godina pronađeno je u njegovoj porodičnoj kući, u Ulici Rifata Burdževića u Novom Pazaru, prenosi Indeksonline.rs.

ПРОНАЂЕНО БЕЖИВОТНО ТЕЛО НОВОПАЗАРЦА У ПОРОДИЧНОЈ КУЋИ: Сумња се да је преминуо од последица тровања дрогом

Foto: Novosti

Kako se sumnja, muškarac je preminuo usled trovanja opojnom drogom heroin, a rezultati obdukcije će utvrditi tačan uzrok smrti.

Naime, večeras oko 19.30, nesrećni muškarac je ostao vez svesti, a njegova porodica je odmah pozvala hitnu pomoć, koja je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrtni ishod.

Ubrzo je na licu mesta došla patrola policije, kao i ekipa za uviđaje.

Podsetimo, početkom marta ove godine, usled posledica trovanja heroinom preminuo je muškarac star 44 godine, dok je istog dana, sa istim simptomima hospitalizovano još jedno lice, koje je nekoliko dana kasnije izgubilo borbu za život.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)