OTAC KOJI JE DRŽAO ĆERKU KAO ROBA DOVEDEN U TUŽILAŠTVO: Sa lisicama na rukama priveden na saslušanje (FOTO)

Novosti online

30. 03. 2023. u 10:11 >> 10:18

UROŠ Pašajlić (38), otac koji je godinama držao ćerku (8) zatočenu u stanu, doveden je u Prvo osnovno javno tužilaštvo, gde će biti saslušan.

ОТАЦ КОЈИ ЈЕ ДРЖАО ЋЕРКУ КАО РОБА ДОВЕДЕН У ТУЖИЛАШТВО: Са лисицама на рукама приведен на саслушање (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

Uroš se tereti i za nasilje nad partnerkom Ivanom L.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, on se sumnjiči da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

Podsetimo, otac je ćerku godinama držao zatočenu u stanu, dete nikada nije upisalo školu, niti bilo kod lekara.

Slučaj je rasvetljen nakon što je Uroša za nasilje prijavila emotivna partnerka Ivana L., koja je ispričala nadležnim organima kako je nasilnik nju, kao i svoju ćerku, držao zatočene u stanu. On je Ivanu tukao i zlostavljao, a tek nakon njene prijave otkrivena je tragična sudbina devojčice.

Dete je nakon prijave odvedeno kod lekara, koji su devojčicu zatekli vidno zapuštenu i izgladnelu, a od potresnog prizora rasplakali su se i medicinski radnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SLAO JOJ PORUKE, KUPOVAO SLATKIŠE I HRANU: Uprkos zabrani, Beograđanin progonio bivšu partnerku