KUM HIRURGA NASILNIKA SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU: Nema saznanja o tome šta se dešavalo iza četiri zida u kući njegovih kumova

J.D.Lj.

22. 03. 2023. u 15:51

U NASTAVKU istrage protiv poznatog hirurga sa VMA Nikole Ostojića (48), osumnjičenog da je brutalno pretukao svoju suprugu Ivanu O. (42), u porodičnoj kući u Zemunu, danas je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu njegov kum.

КУМ ХИРУРГА НАСИЛНИКА САСЛУШАН У ТУЖИЛАШТВУ: Нема сазнања о томе шта се дешавало иза четири зида у кући његових кумова

Foto: Instagram

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, ovaj svedok je rekao da nema saznanja o tome šta se dešavalo iza četiri zida u kući njegovih kumova, odnosno da je postojalo bilo kakvo nasilje. 

Naveo je da je bio tu kada je došla policija po prijavi i da je sve vreme imao komunikaciju sa Ivanom. Tu je kritičnom prilikom, po njegovom kazivanju, bila i njena prijateljica i njen rođeni brat. Kum je istakao da porodicu dobro poznaje, da je Nikola "sjajan čovek i prijatelj", i naveo da ga stalno zovu pacijenti i pitaju kako je. Na kraju je dodao i da, posle svega, najviše u ovom slučaju treba razmišljati o troje dece koju Nikola i Ivana imaju.

Pre dva dana, u Tužilaštvu je saslušana supruga poznatog doktora koja je u celosti ponovila svoj iskaz iz policije i tvrdnje da ju je muž tukao, vređao, šutirao, davio kablom i nanosio teške povrede duže vreme.

Pre nje, saslušani su Ivanin brat, koji je potvrdio sestrine reči, kao i njena kućna pomoćnica i prijateljica, koje kažu da su Ivana i Nikola delovali kao skladan i srećan par i da nikada nisu videle nasilje, ali da im se Ivana ponekad žalila na muža.

Nikola je od trenutka hapšenja početkom februara u pritvoru i on će biti saslušan na kraju, posle svih svedoka, jer je prethodno odbio da da iskaz u Tužilaštvu. Sada je, međutim, promenio mišljenje i, kako saznajemo, hoće "sve da ispriča".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)