KONTROLA SAOBRAĆAJA U BRANIČEVSKOM OKRUGU: Vozili auta, traktor i bicikl pod dejstvom alkohola i narkotika, jedan izazvao udes

D. N.

06. 03. 2023. u 14:55

NA području Braničevskog okruga, tokom prethodnog vikenda, policija je zadržala sedmoricu muškaraca koji su automobilima, traktorom i biciklom upravljali pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.

КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА У БРАНИЧЕВСКОМ ОКРУГУ: Возили аута, трактор и бицикл под дејством алкохола и наркотика, један изазвао удес

D.N.

U Velikom Gradištu kod vozača automobila „BMV“ (24), koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Vozač (44) „opel astre“ koji je autom upravljao sa 1,25 promila alkohola i bez položenog vozačkog ispita, sumnjiči se da je u okolini Malog Crnića udario u „fijat“ koji je vozio pedesetjednogodišnji muškarac, a u ovoj nezgodi niko nije povređen. Saobraćajna policija u Žagubici, Požarevcu i okolini Požarevca isključila je iz saobraćaja trojicu muškaraca (59), (43) i (40) koji su automobilima „zastava“, „mercedes“ i „bmv“ upravljali sa 2,34, 2,06 i 1,81 promil alkohola u organizmu.

U okolini Žabara i Petrovcu na Mlavi, patrole su zaustavile dvojicu muškaraca (59) i (52) koji su vozili bicikl i traktor sa 1,64 i 1,37 promila alkohola. Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024