ZAPLENA MARIHUANE U KRUŠEVCU: Uhapšenom muškarcu pronašli drogu u stanu (FOTO)

S.BABOVIĆ

08. 12. 2022. u 10:28

N. S. (29) iz Kruševca uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ЗАПЛЕНА МАРИХУАНЕ У КРУШЕВЦУ: Ухапшеном мушкарцу пронашли дрогу у стану (ФОТО)

Foto: PU Kruševac

Policija je pretresom stana, koji koristi osumnjičeni, pronašla više kesica sa oko 770 grama marihuane i digitalnu vagicu za precizno merenje. Kako se sumnja, marihuana je bila namenjena daljoj prodaji. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ovo je treća zaplena kruševačke policije u poslednjih mesec dana.

Tridesetogodišnjak iz okoline Trstenika nedavno je osumnjičen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom domaćinstva osumnjičenog, policija je pronašla više tegli i kesa sa oko 3,8 kilograma marihuane koja je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji - navode u kruševačkoj policiji.

Ranije ovog novembra, kruševačka policija otkrila je više od 24 kilograma marihuane u ataru sela Đunis. D. Đ. (49) iz ovog mesta uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičenog je policija zatekla u ataru sela, dok je pakovao sasušenu marihuanu u kese i džakove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)