TVRDI DA JE OD PRASKA IZGUBIO SEĆANJE: Saslušan Vladimir A. (32) zbog sumnje da je u Krnjači ubio Nemanju S.

S. J. M.

17. 10. 2022. u 20:51

VLADIMIR A. (32), koji se sumnjiči da je u subotu u Krnjači ubio Nemanju S. (27), na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu tvrdio je juče da se ne seća da je pucao u žrtvu.

ТВРДИ ДА ЈЕ ОД ПРАСКА ИЗГУБИО СЕЋАЊЕ: Саслушан Владимир А. (32) због сумње да је у Крњачи убио Немању С.

Policija privodi osumnjičenog, Foto Printskrin

On je izneo odbranu u kojoj je, kako saznajemo, rekao da mu je Nemanja S. pretio pištoljem, a onda zapucao. Od praska je, kako kaže, izgubio sećanje, pa se sada ne seća da mu je uzvratio i pucao u njega.

Prema našim informacijama, njih dvojica su odranije bili u sukobu. Vladimir A. se sumnjiči da je u Nemanju S. ispalio više hitaca iz pištolja i ubio ga, a tereti se i za nedozvoljeno nošenje oružja. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor do 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke i u kratkom vremenskom roku ponovio krivično delo.

Zbog pucnjave koja se dogodila u subotu u Ulici Dejana Medakovića bio je priveden i L. K. (20), koji je bio u autu sa žrtvom, a sumnja se da je vatrenom obračunu prethodila jurnjava kolima.

Prema pisanju medija, Vladimir A. je navodno bio blizak sa Markom Miljkovićem, kojem se u Specijalnom sudu sudi za organizovanje kriminalne grupe sa Veljkom Belivukom, sedam ubistva, prodaju narkotika... S druge strane, ubijeni Nemanja S. je navodno bio blizak sa Zdravkom Radojevićem, za čiju se otmicu i ubistvo terete Belivukovi i Miljkovićevi ljudi.

Prilikom pucnjave u subotu korišćena su dva pištolja. Jedan je pronađen u živoj ogradi nedaleko od automobila u kojem je ubijen Nemanja S., dok je drugi bačen u kanal sa vodom.

Inače, Vladimir A. je u tužilaštvu izjavio da je nezaposlen i da se izdržava od povremenih poslova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024