UDARAO ŽENU PESNICAMA DOK JE DRŽALA BEBU U NARUČJU: Za nasilje u porodici, Novosađanin osuđen na godinu i osam meseci zatvora

Lj.P.

22. 07. 2022. u 14:42

NOVOSAĐANIN A. G. (23) osuđen je danas u Osnovnom sudu u Novom Sadu na godinu i osam meseci zatvora zbog nasilja u porodici. Njemu je danas počelo i završeno suđenje i objavljena presuda.

УДАРАО ЖЕНУ ПЕСНИЦАМА ДОК ЈЕ ДРЖАЛА БЕБУ У НАРУЧЈУ: За насиље у породици, Новосађанин осуђен на годину и осам месеци затвора

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Njemu je, kako navodi Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda u Novom Sadu, izrečena i mera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom, tako što mu je zabranjeno približavanje oštećenoj na udaljenosti manjoj od 100 metara, zabranjen mu je pristup u prostorije oko mesta stanovanja i mesta rada oštećene, kao i dalje uznemiravanje i komunikacija sa oštećenom u roku od dve godine od dana pravosnažnosti presude.

Vreme provedeno u zatvoru ne uračunava se u vreme trajanja ove mere.

Posle izricanja prvostepene presude, okrivljenom je produžen pritvor.

A. G. je, podsećamo, uhapšen 5. juna pod sumnjom da je u dvorištu zgrade u Ćirpanovoj ulici bio nasilan prema nevenčanoj supruzi D. T. (28), udarao ju je dok je držala bebu u naručju.

On je tada nasrnuo na ženu sa kojom se najpre posvađao, a onda se na nju obrušio pesnicama. Udarao ju je rukama i nogama u predelu glave, a onda ju je obema rukama hvatao za vrat.

Snimak nasilja je ubrzo objavljen na društvenim mrežama, i naišao je na oštru osudu javnosti.

BONUS VIDEO: SRAMNO JE: Prva izjava advokata Zorana Marjanovića nakon presude

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri