PREGAZIO PEŠAKA PA POBEGAO: Policija brzom akcijom uhapsila Beograđanina (43), osumnjičeni odbio alkotest

Novosti online

09. 07. 2022. u 21:26

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjigh poslova, Uprave saobraćajne policije u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B.R. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopštio je MUP.

ПРЕГАЗИО ПЕШАКА ПА ПОБЕГАО: Полиција брзом акцијом ухапсила Београђанина (43), осумњичени одбио алкотест

Foto: Rada Šegrt

On se sumnjiči da je danas u Darvinovoj ulici na Voždovcu, upravljao vozilom „alfa romeo“, kojim je udario dvadesetogodišnjeg muškarca koji je prelazio kolovoz van pešačkog prelaza, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Nakon toga je pobegao, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila. Osumnjičeni je odbio alkotestiranje, a po nalogu tužioca izvađena mu je krv na analizu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

U Bepogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode, a u njima su tri osobe lakše povređene, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Dežurne ekipe Hitne pomoći imale su noćas 89 intervencija, od toga 14 na javnim mestima, uglavnom zbog manjih tuča i mlađih alkoholisanih osoba.

Javljali su se još hronični bolesnici, a bilo je nekoliko interkliničkih transporta do kovid bolnice u Batajnici, naveli su iz Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: SNIMCI SA MESTA NESREĆE KOD KRUŠEVCA: Vozila smrskana, na putu ogroman zastoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna