NOVAC NESTAJAO NEPRIMETNO: Kućna pomoćnica iz Šapca ojadila porodicu za više od 30 hiljada evra

V. M.

30. 06. 2022. u 12:11

Kućna pomoćnica iz Šapca, S.E. (46) osumnjičena je da je iz kuće koju je održavala ukrala 30.600 evra i 26 hiljada dinara. Zbog toga su je uhapisli šabački policajci.

НОВАЦ НЕСТАЈАО НЕПРИМЕТНО: Кућна помоћница из Шапца ојадила породицу за више од 30 хиљада евра

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Profimedia/Ilustracija

Osumnjičena je za krivično delo teška krađa.

Novac je uziman tokom godinu i po dana, koliko je radila u jednoj šabačkoj kući, dok konačno nije dolijala. Gazde su krađe prijavili policiji, koja je sprovela sveobuhvatnu istragu, proverila niz detalja, i zaključila da sumnja pada na „ženu od poverenja“, kako je slovila kod poslodavaca.

- Sumnja se da je žena za godinu i po dana, koliko je radila kog jednog bračnog para, ukrala 30.600 evra i 26.000 dinara. Oštećeni su rekli da je novac na početku nestajao neprimetno. Nju su zaposlili po preporuci - kaže naš sagovornik.

Kad je kućnoj pomoćnici policija stavila lisice na ruke, gazde su tek onda, počeli da „odmotavaju film“ i shvatili su, narodski rečeno, da je omiljena radnica, zapravo, bila, narodski rečeno,“ guja u nedrima“.

Kako nezvanično saznajemo, suočena sa svim činjenicama i dokazima S.E. je sve što joj se stavlja na teret priznala i u policiji i u OJT.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna