BACILI BOMBU U DVORIŠTE NA LEKINOM BRDU: Počinioci pronađeni u saradnji sa građanima i uhapšeni

Novosti online

24. 06. 2022. u 09:36

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima u Šapcu, uz pomoć građana pronašli su i uhapsili D. V. (1995) i S. S. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

БАЦИЛИ БОМБУ У ДВОРИШТЕ НА ЛЕКИНОМ БРДУ: Починиоци пронађени у сарадњи са грађанима и ухапшени

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kako se sumnja, oni su 9. maja u večernjim časovima aktivirali i bacili eksplozivnu napravu u dvorište jedne kuće na Lekinom brdu u Beogradu i pobegli.

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta i nije bilo povređenih osoba.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Eksplozija je bila odjeknula u Ulici Ljudevita Posavskog, gde su geleri nakon eksplozije izazvali oštećenja na parkiranom vozilu i obližnjoj šupi.

Nezvanično se sumnja sumnja se da je u pitanju bilo zastrašivanje osobe koja živi u blizini te kuće, a ne vlasnika u čije dvorište je bačena bomba. Inače, supruga vlasnika kuće prijavila je pre nekoliko dana da je u dvorištu pronašla bombu koja nije eksplodirala.

BONUS VIDEO: SNIMAK POLICIJSKE AKCIJE U BEOGRADU: Uhapšeni makroi, pogledajte kako su im stavili lisice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!